gyermekvedelem - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA      
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Szociális Munka Napja 2016.
A Szociális Munkások Nemzetközi Szövetsége (International Federation of Social Workers) 1997-ben jelölte meg november 12-ét a szociális munka napjaként. Ez a nap minden évben jó alkalom arra, hogy a szakterület felhívja a közvélemény figyelmét azokra, akik a rászorulókért tevékenykednek a mindennapokban.
 
Ezen alkalomból, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltsége 2016. november 10-én délelőtt ünnepséget rendezett a Fejér Megyei Kormányhivatal Dísztermében, ahol köszöntötték a szociális munkát végző szakembereket, megköszönve áldozatkész, elhivatott munkájukat.
 
A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Dr. Simon László kormánymegbízott. A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatós részéről Dr. Szopka Zsolt szervezeti igazgató volt jelen, az SZGYF Fejér Megyei Kirendeltségéről Mátrahalmi Tibor igazgató vett részt az ünnepségen.
 
Az ünnepségen négy főigazgatói dícséret került kiosztásra, melyből az egyiket munkatársunk, Cicinger Mariann, a FMGYK és TEGYESZ Nyilvántartási és Elhelyezési Csoportjának vezetője vehette át.
 
 
 
A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejér Megyei Kirendeltség illetékességi területén működő szociális és gyermekvédelmi intézmények vezetőinek ajánlásával, valamint a fenntartó jóváhagyásával dícséretek adományozására is sor került. 
 
A Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat dolgozói közül Ádám Krisztina, Borbás Sándor, Dobai-Fogarasi Ildikó, Duchaj Henrietta, Fazekas József, Kollárné Nagy Szilvia, Rajcsányiné Lehoczky Ildikó és Varga Péter részesültek elismerésben.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gratulálunk valamennyi díjban és dícséretben részesültnek, közülük kiemelten közvetlen munkatársainknak!