gyermekvedelem - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA      
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Deresné Tanárki Mária igazgató asszony kitüntetése
2016. május 20-án megrendezett Megyenap alkalmából a Fejér Megyei Önkormányzat címeinek és díjakat átadására került sor, melyeket a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Molnár Krisztián adott át a kitüntetetteknek. Az eseménynek ezúttal a bicskei Batthyány-kastély díszterme adott helyszínt. 
 
Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat igazgató asszonya Pápay Ágoston díjban részesült. 
 
A Fejér Megyei Önkormányzat Pápay Ágoston díjában azok a szakemberek részesülhetnek, akik a szociális és gyermekvédelem területén hosszú ideje a megyében végzett kimagasló szakmai tevékenységet végeztek, illetve kiemelkedő eredményeket értek el.
  
   

   

   

   

Az igazgató asszonyt kollégái is köszöntötték ezen rangos elismerése alkalmából, melyet a gyermekvédelem területén végzett, hosszú éveken át tartó kitartó, eredményes és áldozatos munkájával ért el és méltán érdemelt ki, továbbá mellyel az általa vezetett intézmény, ezáltal valamennyi kollégája szakmai elismertségét is tovább erősítette.

Marika, szívből gratulálunk!