gyermekvedelem - PORTÁL VAKOK ÉS GYENGÉNLÁTÓK SZÁMÁRA      
 
ingyenes felolvasó program letöltése    Váltás a grafikus oldalra
 
Igazgatói köszöntő
 
 Kedves Látogató!
 
Üdvözlöm Önt a Fejér Megyei  Gyermekvédelmi Központ honlapján.
Bízom abban, hogy az internetes portálunk által közelebb kerül a gyermekvédelmi szakellátás feladatköréhez, képet kap a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által fenntartott ellátórendszerről.
Az itt közölt információk és dokumentációk hozzásegítik Önt a tájékozódáshoz, a szakterülettel kapcsolatos kérdései megválaszolásához.
Weboldalunkon barangolva tájékozódhat az intézményünk által nyújtott szakmai szolgáltatásokról, rendezvényekről, programokról, valamint megtalálhatja az intézményegységek elérhetőségét.
 
Érdeklődését köszönöm, észrevételeit, javaslatait munkatársaimmal együtt szívesen fogadom.
 
 
 
                                                                                                 Deresné Tanárki Mária
                                                                                                            igazgató
 
 
2013. november 11-én, Balog Zoltán emberi erőforrások  minisztere, a szociális munka napja alkalmából Deresné Tanárki Máriának, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatójátnak Szent Kristóf díjat adományozott.
 
 
  GRATULÁLUNK!
    

2016. augusztus 18-án, 13. alkalommal került sor az Államalapító Szent István Emlékérem és Díj átadására. A kitüntetést ezen évben  a díjat adományozó Kuratórium Deresné Tanárki Máriának, a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat igazgatójának ítélte oda. A díjat évről-évre olyan, a városban élő vagy oda kötődéssel bíró személy veheti át, aki lelkületével, munkásságával, tudásával, elhivatottságával, kitartásával és mások felé fordulásával, követve a szent istváni utat, példával szolgálhat valamennyiünk számára.  

Gratulálunk Deresné Tanárki Mária igazgató asszonynak a rangos elismeréshez!